Ο Συνεταιρισμός Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Αργοστολίου με την επωνυμία Ταξί και Υπηρεσίες Μεταφορών Κεφαλληνίας, αποτελεί  από το 2010 την μετεξέλιξη του συλλόγου Ραδιοταξί Αργοστολίου που ιδρύθηκε το 2001.

 

Διατηρούμε ένα πλήρως και άρτια εξοπλισμένο τηλεφωνικό κέντρο, που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, υπολογιστές και προγράμματα για τη διαχείριση των κλήσεων και του στόλου των οχημάτων.  

Επιπρόσθετα, διαθέτουμε στόλο σαράντα  οχημάτων νέας τεχνολογίας, με πλήρη κλιματισμό και έμπειρο, εξειδικευμένο, ευγενικό και γλωσσομαθές προσωπικό. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες του νησιού μας.

 

Στα χρόνια της λειτουργίας μας έχουμε εξυπηρετήσει εκατοντάδες χιλιάδες κλήσεις και ραντεβού, αναρίθμητες μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο Κεφαλληνίας, καθώς επίσης  περιηγήσεις και εκδρομές σε όλα τα αξιοθέατα της Κεφαλονιάς.

 

 

Επιθυμώντας να προσεγγίσουμε περισσότερο το επιβατικό κοινό και τους επισκέπτες της Κεφαλονιάς, και επιδιώκοντας να συμμορφωθούμε στις νέες απαιτήσεις της επικοινωνίας, δημιουργήσαμε αυτήν την ιστοσελίδα. Μέσω του δικτυακού μας τόπου , σας προσφέρουμε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που διαθέτουμε, να κάνετε online κρατήσεις, καθώς και να αντλήσετε χρήσιμες πληροφορίες για την Κεφαλονιά.

Σας ευχαριστούμε και προσμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε μεταφέροντάς σας άνετα, γρήγορα, υπεύθυνα, αξιόπιστα και προ πάντων με ασφάλεια στον προορισμό σας.