Το  Ραδιοταξί Αργοστολίου παρέχει 24ωρη εξυπηρέτηση και λειτουργεί καθημερινά για την ασφαλή και υπεύθυνη μεταφορά του επιβατικού κοινού. Διαθέτει τηλεφωνικό κέντρο με έμπειρο και ευγενικό προσωπικό για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας.

Έχουμε στη διάθεσή σας στόλο σαράντα οχημάτων νέας τεχνολογίας. Σε κάθε ένα από αυτά διενεργούνται οι απαραίτητοι έλεγχοι και πληρούνται οι απαιτούμενες προδιαγραφές για την ασφάλεια και άνεση των επιβατών. Όλοι οι οδηγοί είναι πεπειραμένοι, ευγενικοί και πρόθυμοι να σας προσφέρουν τις βέλτιστες υπηρεσίες τους.

 

  

 

 Αναλαμβάνουμε μετακινήσεις από οποιοδήποτε μέρος για οποιονδήποτε προορισμό: αεροδρόμιο, λιμάνια, ΚΤΕΛ, ξενοδοχεία.

Επίσης, μετακινήσεις ανήλικων παιδιών και μαθητών από και προς το σχολείο τους αλλά και οπουδήποτε αλλού, με ασφάλεια και ευθύνη.Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα μεταφοράς κατοικίδιων ζώων, μικροαντικειμένων και δεμάτων με ή δίχως συνοδεία.  

 Επιπλέον, παρέχουμε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στο νησί μας, να θαυμάσετε τα αξιοθέατα και να οργανώσουμε εκδρομές.

Επιλέγετε τα μέρη και τις τοποθεσίες όπου  επιθυμείτε να επισκεφτείτε, την διάρκεια της εκδρομής και εμείς θα υλοποιήσουμε την κάθε σας επιθυμία με τον πλέον οικονομικό, ευγενικό και φιλόξενο τρόπο.  
Διαθέτουμε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, μέσω της οποίας έχετε την δυνατότητα να κάνετε online κρατήσεις άμεσα και γρήγορα.

Τέλος, είμαστε στη διάθεσή σας για ο,τιδήποτε άλλο επιθυμείτε και για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία μπορούμε να σας προσφέρουμε με υπευθυνότητα, αξιοπιστία, ασφάλεια και εχεμύθεια.